Jong Musiad

  1. Home
  2. Jong Musiad

Over Musiad Jong

Musiad Jong Nederland is een vereniging voor jonge toekomstige zakenmensen. Het biedt een platform voor het uitwisselen van ervaringen op academisch, sociaal en economisch gebied en behandelt alle kwesties die voortvloeien uit het beroepsleven en de samenleving. Het primaire doel is om ruimte te creëren voor haar leden door middel van mobilisatie, zelforganisatie en participatie, zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot actieve en innovatieve besluitvormers. Op basis van actieve sociale participatie moet de nieuwe bi-culturele generatie een gevoel van verantwoordelijkheid ontwikkelen en op de best mogelijke manier zijn eigen toekomst sturen en vormgeven.

Door middel van permanente educatie moeten jongeren worden gevestigd in een geleefde cultuur van innovatie, waardoor economische en sociale vooruitgang wordt verzekerd. Door persoonlijke en sociale betrokkenheid bij startups en in bestaande bedrijven kan een verantwoordelijke en voltooide activiteit van elk individu worden bevorderd. Niet alleen economische aspecten staan in de voorhoede van Jong Musiad Nederland, maar ook culturele, sociale en politieke activiteiten. Maatschappelijke verantwoordelijkheid staat voorop in deze context, dit in de praktijk brengen is een van de visies van jonge ondernemers.

Het is erg belangrijk voor ons om het aantal succesvolle startende ondernemers of jonge ondernemers te vergroten. Voor veel studenten en niet-studenten is het opzetten van een bedrijf een kans op een succesvolle toekomst. Dankzij innovatieve ideeën en nieuwe producten op de markt is Nederland een ideale locatie voor startende bedrijven. We willen onze jongeren optimaal voorbereiden met verschillende seminars voor het opzetten van een bedrijf en persoonlijke ontwikkeling, en hen laten profiteren van de ervaringen en tips van succesvolle ondernemers, waardoor hun motivatie toeneemt.

0
Vestigingen in Turkije
0
Landen in actief
0
Vestigingen wereldwijd
0
Leden met 4 vestigingen in Nederland
Menu